Schrijvers

De eerste auteur die haar intrek nam was de Nijmeegse schrijfster Elske van Lonkhuyzen (1984). Zij woonde en werkte drie weken in Vitalis Peppelrode. In deze periode schreef Elske korte verhalen. Het resultaat presenteerde zij onder andere op het Groot Letterfestival 2014.

De tweede auteur die introk bij Vitalis was de Nijmeegse schrijver Willem Claassen (1982). In oktober 2014 woonde en werkte hij drie weken in een appartement van Vitalis Berckelhof. Samen met muzikante Juliet Van der Voort (Down in Norway) maakt Willem een voorstelling over zijn tijd als schrijver in huis. Deze voorstelling staat in 2015 en 2016 op de planken.

De derde Schrijver in huis is de Amsterdamse auteur Maartje Wortel (1982). In september en oktober 2015 woonde en werkte zij drie weken lang in een appartement van Vitalis Genderstate.

De vierde auteur van Schrijver in huis is de Rotterdamse Elfie Tromp (1985). In maart en april 2016 woont Elfie drie weken in Vitalis Wilgenhof. Op het Groot Letterfestival 2016  doet zij verslag van haar verblijf.

Advertenties

Een gedachte over “Schrijvers

  1. Beste Elske, Via de redactie van de Uitgeester Courant (NH) kreeg ik de website van schrijver in huis doorgemaild. Wij willen hier graag een stukje over schrijven voor de 50+ editie die 1 x per maand verschijnt. Zou ik een telefonisch interview mogen doen met een foto van jou met bewoners?

    Vriendelijke groet,
    Monique Teeling
    Uitgeester Courant.

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s