We maken er het beste van in het verzorgingshuis

Was ik de eerste week nog wat huiverig om van mijn kamer te komen, overweldigd door de heftige verhalen van de bewoners die ongevraagd en gretig over me werden uitgestort, deze week heb ik me voorgenomen om het leven in het verzorgingstehuis aan te gaan. Ik ga van mijn tijd hier verdomme het beste maken!

Van de honderden bewoners zie ik een tiental dagelijks voorbij komen. De activiteitenbejaarden worden ze genoemd, want ik ontmoet ze bij het schilderen, het kienen, de fitness, het bridgen en de literaire salon. Ze schrijven gedichten, internetten, gaan voor het diner steevast borrelen en zoeken elkaar op: ze maken er, net als ik, het beste van.

Lees verder op: https://www.vn.nl/elfie-tromp-we-maken-er-het-beste-van-in-het-verzorgingshuis/ 

Advertenties

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s