Het excuus

Ik doe het hier vooral goed bij de mannen. Ze willen allemaal met me eten en nodigen me bij hen thuis uit. De tijd begint te dringen: ik moet keiharde keuzes maken.

Een man is vergeten zijn kunstgebit in te doen. Het deed een beetje pijn. Hij gaat straks zijn gebit speciaal voor mij schoonmaken. Hij wil mij morgen zien. Het liefst heeft hij dat ik naar zijn huis kom. Ik kan hem amper verstaan, maar hij zegt dat hij van ondeugende meisjes houdt. Hij zegt dat ik alleen op bezoek mag komen als ik beloof dat ik stout zal zijn. Hij komt heel dichtbij: zijn spuug raakt mijn wang. Hij ruikt niet, zoals de meeste mensen hier naar parfum, zalf of soep. Hij is omgeven door een zurige lucht. Omdat hij oud is durf ik niet te zeggen dat hij weg moet gaan. De man misbruikt zijn leeftijd, die heb je er ook tussen zitten. Voor hen wordt het leven er met het stijgen van de jaren alleen maar gemakkelijker op. Ze spelen de onschuld.

Advertenties

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s