Afscheidscadeaus zijn nooit mijn sterkste punt geweest

Ik vind het met terugwerkende kracht stom dat ik heb geschreven: ‘Denk aan mij’ want het gaat om hele vergeetachtige ouderen en ik ben maar een druppeltje in de zee van hun leven. Ik had beter kunnen zeggen: ‘Denk aan de liefde.’ Of: ‘Denk aan de lente.’ Ik hoop dat ze begrijpen dat het om het gebaar gaat.

Corny afscheidscadeau

Advertenties

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s