IJsje

Ik vroeg mevrouw G of ze een ijsje met me wilde gaan eten bij de salon aan het Cassandraplein. Door hoe ik het vroeg leek het plotseling op een afspraakje. Ik had haar terzijde genomen en het gefluisterd. Omdat mevrouw G niet zo best meer hoorde had ik haar daarna nog verder terzijde genomen en het geroepen. ‘ZULLEN WE SAMEN EEN IJSJE GAAN ETEN?’
Mevrouw G werd er zichtbaar verlegen van.
Toen ik het zag werd ik ook verlegen.

Advertenties

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s