Goed gezelschap

Leeslijst Peppelrode

Er is geen WiFi op mijn kamer in Peppelrode. Maar als het avondprogramma is afgelopen ben ik toch in goed gezelschap. Een mooie jonge vrouw ligt naast Twee oude vrouwtjes. Van A.L. Snijders ga ik het zkv (zeer korte verhaal) afkijken en als ik niet kan slapen is er altijd nog Michel de Montaigne die hardop mijmert over de grote en kleine onderwerpen des levens. Als we Paul Landowski, de maker van het bronzen beeld vlakbij de Sorbonne in Parijs, mogen geloven, had De Montaigne prachtige, bijna damesachtige, benen. Ik heb een leesbril en advocaat. Het leven is goed.

Advertenties

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s